Workshops

WORKSHOPS &

SKAPANDE SKOLA

Vi håller gärna workshops på er skola!


Maria Hidman och Felicia Isaksson är utbildade vid Balettakademien samt i New York. De har många års erfarenhet av att undervisa i dans, både inom skola och fritidsverksamhet, men också för elever med funktionsvariation.


Under kommande år erbjuder vi dans till skolor med fokus musikal, vi ser fram emot att få dela med oss av vår passion!


Tillsammans med oss får eleverna arbeta med musikal, det kan antingen vara i ett större projekt eller under enstaka lektioner. Vi utgår från dans och rörelse med inspiration från jazzdans, streetdance och pardans. Våra musikalkoreografier kombineras med sång.


I mötet med elever bidrar vi med inspiration till kultur samt rörelseglädje, samarbete och gemenskap. Alla elever deltar efter sina egna förutsättningar och vi lägger stor vikt vid att skapa nyfikenhet och mod inom utforskandet av kulturområdet.


Ta chansen att låta era elever upptäcka glädjen i dans och musikal!

Ledare Maria Hidman & Felicia Isaksson

Längd 45 - 60 minuter

Målgrupp Förskola - gymnasiet och särskola/träningsskola

Max antal elever/workshop 40

Övrigt Vi har även möjlighet att skräddarsy större/andra projekt efter ert behov och efterfrågan. 

OM OSS

Teater Revansch är ett scenkonstkompani som bildades 2016. Vi spelar föreställningar nationellt men har vårt säte i Västerås. Idag har två aktiva föreställningar: "Det var inte kärlek" och "Ska vi leka?". Vår metod är att använda teater, dans och musik kombinerat med workshops. Utöver föreställningar och workshops arbetar vi även med kulturprojekt inom skola.

KONTAKTA OSS


            Email: teaterrevansch@gmail.com

            Telefon: 073-919 35 41

© Copyright. All Rights Reserved.